Blogブログ

Lumiere Hair&Spa お知らせや日々のブログページです♪

I am renouncing the alcohol i this cea mai bună decizie pe care am luat-o Vreodată “, spune el.

I am renouncing the alcohol i this cea mai bună decizie pe care am luat-o Vreodată “, spune el.

‘Durerea a fost atât de zonă, cât și-a luat din cele 5 repetați cele 3 repetați cele 1,500’.

În acel moment, Theodore a luat o puză de 30 de minute pentru a face duș și a recovers.

„Deși am revenit la simțuri, mușchii nu au reușit niciodată. Bicepsul meu din ambele brațe s-a strâns extraordinar și nu s-a relaxat niciodată ”, spune el. “Am luptat pentru informații 6 ore așa, give mi-am dat seama the 1,700 reprezentanți că nu aveam de gând să bat recordul.”

MotivaiaCu recordul mondial la îndemâna și corpul său închis, Theodore s-ar fi putut opri. Give avea un scop mai mare from below: Zoë.

Datorită efectelor bolii sale, Zoë trebuie să ia 52 de pastile pe zi și are doar 50% capacitate pulmonară.

“Acum doi ani, Zoë a fost la spital timp de 5 luni”, Theodore spune. „Dorința ei este să renoveze podeaua în îngrijirea locuinței the Rainbow Babies Spitalul pentru copied in Cleveland, pentru all copied care stau regulat acolo. The crede că un mediu mai bun îi is adjutate pe ceilal paci patients are fidel to the mai fericiți, mai sănătoși și să recup more. (Toți cei 25,000 or dollar strânși din încercarea or world record to lui Theodore is vor îndrepta to perform visului lui Zoë.)

La fel ca Theodore, Zoë a găsit un scop mai mare decât ea.

I said, care this scopul tău mai mare? This or questionare minunată să te pui înainte de următorul antrenament, spune Theodore. Sau înainte de a omite următorul antrenament. Sau înainte de a vă opri devreme pentru că sunteți „obosit”.

Gândește-te doar la o persoană care nu poate face mișcare, spune el. Poate fi un prieten bolnav sau rănit sau un membru al familiei care a trecut sau cineva dese care ai citit în ziar.

It is numbered „rugăciune activă” și this vorba detached antrenament for a scop more profound și of amintirea cât de special this to te poți mișca.

„Când îți dedică efortul altcuiva, găsești sau forță și o motiva maie mai mari din cauza asta și onorezi acea persoană cu intenția ta”, spune David Jack, expert în fitness pentru bărbați, care a anti fondat ActivPrayerat anti ant lince preluare de 15 ore . „Nu mai este desp tine. This vorba desp ceva mai mare decâtine. “

Încercați-l și s-ar putea să facă pentru fiecare repetare, fiecare milă, fiecare secundar de antrenament mai plăcut și mai extraordinar.

Ceea ce lasă doar o întrebare: cui dedicați antrenamentul de astăzi?

Dacă ți-a plăcut această poveste, îți vor plăcea acestea:

Motivația instantanee pentru fitness astăzi Eroii sănătății și fitnessului din 2012 Cel most simple trick de motivare pentru antrenament! Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Aaron Sorkin face șase dușuri pe zi pentru a depăși blocajul scriitorului.

Dacă Oscarul său de scenariu nu this or dovadă sufficent to faptului că a participat la ceva, a new studiu în Thinking Raționamentul magazine oferă dovezi că sunteți a generator of idei mai buni când sunt încetați să fie încercați ati încercați ati încercați.

Cercetătorii au făcut ca oamenii să rezolve puzzle-uri de cuvinte și apoi i-au întrebat pe subiecți dacă răspunsurile le-au venit printr-o fulgerare bruscă de perspectivă sau or tackle analytică.

Când răspunsurile au venit printr-un “Aha!” Moment, au fost mai susceptibile de a fi corecte decât răspunsuri care provincii dintr-o vor adresa rezolvarea a problemelor.

Iată de ce: tuna when using or tehnică metodică pentru a rezolva or problemă, frontal lobul al creierului dvs. this extrem de activat, spune cercetătorul John Kounios, dr., Eureka Factor co-author: Aha Moments, Creative Insight și the Brain.

Frontal Lobe Vă Menține Hyper Concentrate – Ceea ce trebuie dacă trebuie să alimenteze principal foaie de calcul, give rău dacă sunteți blocat pe or problemă.

Când ești năucit, ai nevoie de o perspectivă nouă. Give this stare erogan opinii hyperconcentrată vă oferă viziune în tunnel. This mai probabil să rămâneți la un scenariu stabilit și mai puțin probabil să vină cu idei noi.

Pe de altă parte, when you go relaxați și vă lăsați vântul să rătăcească, activitate din frontal lobul scade și activitate dintr-o parte a creierului numită rampe cingulate anteroare. Cingulatul anterior monitorizează creierul pentru idei inconștiente pe care se îngrijește altfel nu le-ați observa.

„Vă extinde literalmente sfera de gândire,” spune Kounios.

Din ulei, puteți utiliza computerul ecranului pentru o perioadă de 40 de minute, puteți începe după mai multe secunde și a doua, și aveți greșit de ceea ce trebuie să facă față – bam – vă place soluția perfectă.

Totuși, now trebuie să vă petreceți toată ziua plimbându-vă prin birou sau făcând dușuri pentru a face ca speed up eureka să vină la voi.

Încercați să setați sau să îi limită pentru cât timp vă uitați la un ecran înainte de a vă forța să vă faceți sau plimbare, spune Kounios.

(Exercițiile fizice vă pot stimula și starea de spirit și creativitatea. Pentru un program extraordinar de antrenament pentru îngrijirea acestuia poate face chiar clar acasă, încercați METASHREDUL DE 21 DE ZI.)

Dacă te duci la muncă, oprește radioul și vezi ce îți iese în cap în momentele de linie rară. S-ar putea să fie următoarea ta idee grozavă.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dwayne “The Rock” Johnson joins the antrenament room with misiunea intra în cea mai bună formă a carierei sale. Având în v minder legendarul regim de fitness al actorului, pe care l-a transformat într-un întreg stil de viață prin eforturile exits Project Rock, aces this a standard înspăimântător de înalt.

Johnson are depășește limitele antrenamentului pentru viitorul său super-eroi film DC Black Adam, care găsește pe ceva radar timp acumulat. Initial, a început să lucreze la super-corpul său în ianuarie anul trecut – give a cumulative appeal to the ‘ridicarea ștachetei în ceea ce private filmele cu super-eroi’.

Vedeta s-a deschis fanilor în două posturi de pe Instagram, oferind mai multe detalii specifice doresc divizări leaves antrenament. Primul, postat joi dimineață, a fost imediat după ce a terminat prima activitate a zilei comes out: cardio pe stomacul gol. Fără cămașă și perspirat, the described camerei că programul său needs sessions of două zile pe zi, with acel cardio dimineața și or sesiune suplimentară de sala de greutate mai târziu. Cel de-al doilea antrenament are loc după-amiaza – give de multe ori, the găsește in the gymnastic room Iron Paradise mult timp după apusul soarelui. Acest antrenament se întâmplă „în jurul orei 10 noaptea sau miezul nopții, uneori”, a spus el.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de therock (@therock)

O a doua postare mai târziu a oferit mai multe informații mai specifice. Vorbind from the sports hall, Johnson a oferit details rutinei leaves joi for sala de greutate: “Divizia de astăzi din această seară a fost înapoi și biceps și or mulțime de implementări de superseturi, tri-seturi și seturi gigant”, a spus the. “Patru până la cinci exerciții pe set, trei seturi din acestea. Și este un fiu de cățea.”

Toate aceste protocoale permit perioade de odihnă mai scurte, în compariie which will approach standard în care finalizați fiecare set to the fiecărui exercițiu individual înainte de a thirteen la următorul. Acest lucru adjută the efficient sesiunilor of antrenament nocturne ale The Rock – dar nu mai ușoare.

‘Nu this nimic ca împingerea, tragerea și taxarea mușchilor și a sistemului central nerves și a te împinge approape the ceea ce crezi că this limits ta și a te împinge dincolo de asta’, a spus el. ‘Now există nimic asemănător cu acest tip de antrenament care implă fier și apucarea lucrurilor cu propriile tale mâini’.

Faceți click aici pentru a vă alătura pentru mai mult conținut exclusiv de sănătate și fitness.

The following is comparing seturile uriașe, care stivuiesc mai multe exerciții unul peste altul, spate în spate, when rundele de champion de lupte UFC sau vechile leaves meciuri de wrestling Ironman pro.

Restul zilelor săptămânii este concentrat de diferite grupuri musculare, suport la duminică pentru celebrul frunze zile de înșelăciune, dar se îngrijește de spus cu folosește pentru a “adduces a nou sens cuvântului gălălă”.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de therock (@therock)

Johnson a promis să se deschidă pentru mai multe priveliști din spatele scenei asupra stilului său de viață and at the time of questioning of a film, oferindu-le fanilor dornici ceva de așteptat cu nerăbdare în timp ce continuă să lucreze.

„Antrenamentul, forța, condiționarea, energia mea, echilibrul și dieta mea sunt totul în timp ce mă pregătesc pentru Black Adam”, to spus el. Give mai întâi, bineînțeles, a trebuit să-și finish antrenamentul.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Când vedetele the film sunt smulse pentru rolurile lor de super-eroi, now marrow întotdeauna singure.

The fel of des, corpul lor se dublează, iar interpretări de cascadorii trebuie să se arate și ele. Pentru fiecare actor precum Chris Hemsworth – care a făcut din muscular construc penia pentru portraitizarea lui Thor în MCU or saga la fel de demnă de propria acoperire ca orice theory a fanilor without argumentele universului de benzi unleashed – there is an alt om în culise. În acest caz, renumitul artist și cascadorie actor Bobby Holland Hanton. Interpretul, care s-a dublat și pentru precum vedete Henry Cavill și Ryan Reynolds, servește și ca antrenor în aplicația Center de sănătate și wellness to lui Hemsworth.

Hanton a discutat un prezent a-l dubla pe Hemsworth în trecut – dar pentru cel mai recent film, Thor: Love and Thunder, filmat în prezent în Australia, procesul a fost chiar mai extrem ca niciodată. „Îi trimit message și sunt ca și cum, mulțumesc, omule, de date aceasta va fi și mai greu”, a spus interpretat într-un spectacol de dimineață australian după ce or photograph brațelor lui Hemsworth a devenit virală.

Acest conținut acest import de pe Instagram. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare împărtășită de Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

O parte din această provocare suplimentară apărare deoarece Hanton a trebuit să-și transformă corpul mai mult decât de obicei, în circumstanțe mai dificile decât oricând, având în vilar pandemic of coronavirus șiant proceduri strict Australia de carina The a împărtășit photographie al transformaării comes out o o perspectivă asupra procesului cu Men’s Health. “Am aterizat în Australia pe 4 noiembrie pentru a fi pus în carantină într-o chamber of hotel timp de două săptămâni”, to spus el. “Aveam spațiu limitat și echipamente de sală de gimnastică, give this bine pentru că am avut aplicație Centr care să mă las, așa că m-am antrenat cel mai mult în carantină. Zile, give fost greu din punct de vedere mental. Odihna și somnul bun au fost esențial în această călătorie, precum și în dietă. ”

Pentru oricine altcineva care is trova într-o situa dificie dificilă din caza unei carantine sau a blocării, Hanton suggest urmeze a program așa cum a făcut-o folosind Centr și să rămână cu adevărat the structure for care or oferă. Anularea unor vicii ar putea ajuta, or also.

“Trecerea primului an de COVID în Marea Britanie a fost dură și mentală, așa că am resunțat the alcohol și this cea mai bună decizie pe care am luat-o Vreodată”, spune el. ‘Acum sunt atât de clar și de concentrat asupra obiectivelor mele’.

Faceți click aici pentru a vă alătura pentru mai mult conținut exclusiv de sănătate și fitness.

Hanton a spus că a încheiat antrenamentul de două sau trei ori pe zi în timpul perioadei de pregătire și a împachetat în greutate cu mese umplute cu proteine ​​din ouă, ton, curcan slab, honey, pui șindi friptură.

„Greutatea mea naturală este de aproximativ 85 kilograme (aproximativ 187 de lire sterline), acumulat 95 kilograme (aproximativ 209 de lire sterline) în acest moment și încă mă îngraș”, spune the. Eu folosesc 10 kilograme (aproximativ 22 kilograme) de masă musculară slabă în opt săptămâni, cu grăsime corporală în jurul din cinci surse.

Amabilitatea Centr Amabilitatea Centr Amabilitatea Centr Amabilitatea Centr

Toate aceste mese și antrenament provin dintr-o decizie luată de Hemsworth pentru personajul său, potrivit lui Hanton.

“Chris a decis că dorește să fie cel mai mare Thor încă, deoarece a fost și el antrenament greu – așa cum face întotdeauna – așa că aceasta a fost cea mai mare transform fizică a mea până în prezent”, spune el. „Trebuie să ridic greutatea – cea mai grea pe care am avut-o Vreodată să o ridic – give fac și multe lucruri din circuitul meu de greutate corporală, aproape ca or fuziune CrossFit / plyo pentru a rămâne mobil și agil în casupteii etc. (Aveți greea de acest lucru similar cu mele mele plyo de pe Centr).

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。

関連記事

%d人のブロガーが「いいね」をつけました。