Blogブログ

Lumiere Hair&Spa お知らせや日々のブログページです♪

Социалният живот на хората изисква мярка за нечестност

Социалният живот на хората изисква мярка за нечестност

Независимо дали жените получават реконструктивна операция или не, процедурата оставя белези. Сега някои жени избират да покрият белезите си с изкуство. В сряда местно студио за татуировки дари своето време и мастило на някои доста невероятни жени.

Прочетете повече в CBS Denver

Мощната причина зад татуировката Wonder Woman

Рафинерия 29

Има много причини да си направите татуировка. Може би искате да заявите безкрайната си любов към половинката си. Може би търсите начин да се свържете с духовната си страна. Или, ако сте жител на Мичиган Стефани Кели, получавате такъв, за да прикриете белезите си след операцията. Въведете: Татуировки след мастектомия.

Прочетете повече в рафинерия 29

„Арт терапията“ превръща белезите от мастектомия в бойни рани на красотата

WGN Спорт

Това е мощна форма на „арт терапия“ – превръщане на белезите от мастектомия в бойни рани на красотата. „Научих за тази организация през 2013 г., когато се подготвях за операция, и си помислих, че това е просто фантастична идея“, казва оцелелата от рак на гърдата Нанси Кроу пред WGNO. Personal Ink е благотворителна организация, чиято мисия е да свързва безплатно оцелелите от рак на гърдата с най -талантливите художници в страната.

Прочетете повече в WGN Sports

Красивото възстановяващо изкуство на татуировки с мастектомия

www. crixeo. com

Ето как художниците използват мастило, за да лекуват души с татуировки на мастектомия. Били ли сте някога в козметичната пътека, загледани в редовете на редици бутилки, буркани, компакти и прахове с имена като „бежово бежово“ и „сиена“, чудейки се дали сте по -скоро маслина или [] Публикацията Красивото възстановяващо изкуство на мастектомичните татуировки се появи първо на Crixeo.

Абонирайте се за нашия бюлетин за грижа за рака!

Най -новото в рака на гърдата

Какво трябва да знаят черните жени за метастатичния рак на гърдата

Ранното откриване, застъпничество и образование са ключови за чернокожите жени, живеещи с метастатичен рак на гърдата.

От д -р Майя Нигел Хоскин, 17 март 2021 г.

Реални истории от жени с метастатичен рак на гърдата

От Мария Мастърс, 17 март 2021 г.

Мамограмите трябва да се планират преди ваксина срещу COVID-19 или 4 до 6 седмици след това, казват експертите

Докладите за подути лимфни възли на подмишниците след ваксинация канят експертите да издадат нови препоръки за скрининг на мамография

От Лиз Шерер, 26 февруари 2021 г.

Черно с рак на гърдата: „Моят лекар не вярваше, че ме боли“

От Ашади Милър, 23 февруари 2021 г.

Изграждането на общност на всеки ден в областта на рака на гърдата Twitter Chat: Ето какво сте пропуснали

За да отбележи Месеца на осведоменост за рака на гърдата, Everyday Health събра пациенти, медицински специалисти и организации с нестопанска цел, за да обсъдят начините. . .

От Brianna Majsiak 12 ноември 2020 г.

Instagram и Facebook, моля, спрете да сексуализирате нашите снимки от мастектомия

От Brianna Majsiak, 22 октомври 2020 г.

Премахване на пропастта в грижите и подкрепата за рака на гърдата за чернокожите жени

Черно -белите жени в Съединените щати са диагностицирани с рак на гърдата с приблизително еднаква честота, но чернокожите жени са с 40 % по -голяма вероятност да умрат. . .

От Кейтлин Съливан, 21 октомври 2020 г.

Защо страхът пречи на общността на рака на гърдата да се събере

От Dana Donofree 8 февруари 2020 г.

Симпозиум за рак на гърдата в Сан Антонио: Имунотерапията може да помогне на някои жени с тройно отрицателен рак на гърдата и още от ден 2 на конференцията

Имунотерапията, превенцията и нюансите на лечение на рак на гърдата в луминален В бяха сред новините на деня.

От Шари Роан, 13 декември 2019 г.

Симпозиум за рак на гърдата в Сан Антонио: Нови терапии за жени с HER2-позитивен рак на гърдата, подчертан в Ден 1

Симпозиумът за рак на гърдата в Сан Антонио е една от най -големите медицински конференции, посветени на рака на гърдата. Новините в първия ден силно показват напредък. . .

От Шари Роан, 12 декември 2019 г. “

Ако не можете да се доверите на това, което виждате и чувате, на какво можете да се доверите? Лоренцо Роси/AlamyDavid Livingstone Smith, PhDP С любезното съдействие на Holly Haywood

Надяваме се хората, с които общуваме, да ни кажат истината или поне да се доближат до истината. Когато не го правят – особено когато лъжите противоречат на това, което вярваме, че знаем – това подкопава нашата увереност, вярата ни в себе си, в другите и в убеждението, че определени истини в живота са точно това: истина. Изтрийте тази основа и ние сериозно се стресираме.

В класическия филм от 1944 г. Gaslight, съпругът се опитва да подлуди жена си, като я убеждава, че е направила неща, които не може да си спомни, и вижда неща – като трептящи газови лампи – които не съществуват. Неговата цел е перфидна: Той знае, че има скъпоценности, скрити в семейния дом, който тя е наследила, и иска да я вкара в лудост, за да може да я обвърже и да ги потърси на спокойствие.

Филмът е забележителен не само със своите звезди – Чарлз Бойър играе съпруга, Грегъри Антон, а Ингрид Бергман играе Пола Алкист, неговата съпруга – и седемте му номинации за Оскар (и две победи), но и защото даде началото на нова Думата, която сега се използва често за описване на конкретния тип измама на Григорий: газлайтинг.

„Gaslighting е практиката да накараме другите да се доверят на собствените си точни възприятия“, казва д -р Дейвид Ливингстън Смит, професор по философия в Университета на Нова Англия в Бидефорд, Мейн и автор на „Защо лъжем: Еволюционните корени на измамата и несъзнателния разум и по -малко от човека: защо унижаваме, робуваме и унищожаваме другите. „Това наистина подкопава чувството им за реалност. Ако не можете да се доверите на това, което виждате, чувате и чувствате, на какво можете да се доверите? ”

Нетният ефект върху лицето, осветено от газ, може да бъде нещо повече от временно объркване. „Той има същите физически ефекти, свързани с психологически стрес“, казва д -р Ливингстън Смит.

Ето и другото: не е рядкост. Това се случва през цялото време – на работа, в лични отношения и в публичния форум, особено в политиката. Появата на медии, които позволяват на бензиностанциите да манипулират форми на медии, за да поддържат измамата, прави още по -трудно да се забележи тези дни.

Ежедневното здраве се срещна с Ливингстън Смит, за да обсъдят тази форма на измама – кой го прави, защо го правят, кой е уязвим и как да се защитите.

Ежедневно здраве: Тъй като осветлението с газ е форма на лъжа, мисля, че е честно да започнем с въпроса защо лъжем?

Дейвид Ливингстън Смит: Понякога лъжем, за да се предпазим от някаква опасност. Понякога лъжем, за да напреднем. Много често лъжем, защото искаме да бъдем обичани, затова искаме да проектираме определен образ за себе си на другите, за да спечелим тяхното одобрение или обич. Не мисля, че има причина да вярваме, че човешките същества имат модул на лъжата в себе си или че актът на лъжа е благоприятстван по някакъв начин от естествения подбор. Това, което еволюцията направи, беше да ни даде психологическа способност да уловим колко ефективна е стратегията. Това е нещо, което работи за повишаване на успеха.

EH: Колко често е лъжата?

DLS: Лъжата е нормална част от живота. Растенията го правят. Нечовеците го правят. Хората го правят. Любимият ми нечовешки пример е огледалната орхидея, която се опрашва чрез производство на цветове, които имитират външния вид и аромата на женските от опрашващия вид оси. Да бъдеш излъган е нормална част от живота. Ако мислите, че не лъжете или не ви лъжат, лъжете себе си. Много хора не осъзнават това, защото не гледат достатъчно сериозно на количеството лъжи, които правят през средния ден.

ЕХ: Но не всички лъжи, като тази на Грегъри, са измамни и вредни? 

DLS: Може да се каже, че има два различни вида лъжа – умишлена лъжа, която е стратегическа и може би репетирана, и несъзнавана автоматична лъжа, която идва естествено. Включвате се в социално взаимодействие и отваряте уста и лъжите излизат и дори не го осъзнавате, освен ако не се замислите върху това. Отиваш в супермаркета potencialex в аптеките и жената на касата, която от часове е на крака и получава заплати, казва: „Как си?“ защото й е казано, че трябва да направи това. Вие отговаряте и след това казвате: „Как си?“ И тя казва: „Добре се справям. “Но в действителност тя не е. Това лъже. Трудно е да стоите на краката си по цял ден и да сте лошо платени.

EH: Предполагате, че говоренето на истината е надценено?

DLS: Грешка е да се мисли, че на индивидуално ниво пълната правдивост е желателна или дори възможна. Социалният живот на хората изисква мярка за нечестност. Родителите редовно лъжат децата си – например за Дядо Коледа. А добрите родители учат децата си да лъжат по социално приемливи начини; например, като благодарите на хората за неща, за които не са благодарни. Така че, нека не идеализираме говоренето на истината. Животът е груб; измамата и самоизмамата я правят по-поносима.

Всичко казано, има много излишни измами и самозаблуди, които заслужават да бъдат премахнати. Това, за което трябва да се тревожим, е последваща излишна лъжа. Това е лъжата, която е опасна.

EH: И газовото осветление попада в тази категория?

DLS: Да.

EH: Интересното е, че сякаш се включваме за осветяване в някои ситуации – като седене през магическо шоу или филм на ужасите.

DLS: Така е. Защо хората гледат филми на ужасите? Знаеш, че не е истинско, но доброволно се потапяш и се преструваш, че е истинско. Участвате в прекрасна преструвка. Знаеш, че магьосникът всъщност не прави магия, знаеш, че чудовището няма да завладее ума ти.

EH: Но когато сме в светлината на газта – преместени да поставим под въпрос собствените си възприятия без наше разрешение – е различно.

DLS: Това е неволно. Елементът на преструвка не съществува. Не се преструваме Това е нарушение на доверието. Ние сме ощетени.

EH: Как може да бъдем принудени да поставим под въпрос собствената си реалност?

DLS: Някой, който свети с газ, казва: „Доверете се на това, което казвам, и дайте предимство на това пред собствената си памет, мисли и сетива. „Това може да се случи по много начини. Но има няколко неща, които са ключови. Единият е, че осветеният газ се инвестира в запалителя. Изолацията на газираното лице също е важна. Те не могат да се обърнат към приятел и да кажат: „Видя ли това?“ Те са изолирани от други гледни точки, освен от запалителя на газ. И да бъдеш заобиколен от други, които вярват, че газта също има влияние. Много социални психолози казват, че сме склонни да не вярваме на възприятията си, ако те противоречат на възприятията на мнозинството от другите около нас.

EH: И така, освен Ингрид Бергман и Чарлз Бойер, кои са любимите ви примери за газово осветление? Какво ще кажете за скандалното радиопредаване на Орсън Уелс за романа на H. G. Wells „Война на световете“, който разказва толкова ефективно за нахлуването на марсианците на Земята, че предизвиква масова паника? Или инцидентът, в който Мелания Тръмп носеше яке, на което пишеше: „Наистина не ми пука, нали?“ на него да посетят деца мигранти на границата с Тексас-Мексико. Тя каза, че това не означава нищо, но предизвика медийна буря от отразяване на новини от онези, които казват, че изпраща съобщение.

DLS: Е, излъчването на „Война на световете“ не беше измамно. Уелс не възнамеряваше да създаде подвеждащо впечатление, но беше толкова добре направено, че имаше много хора, които повярваха. Инцидентът с якето беше невероятно смущаващ. И още повече, че самата причудливост на отхвърлянето й като безобидна. Това е осветление с газ. Тя знаеше адски добре какво прави.

EH: Други?

DLS: Когато се сещам за примери за газово осветление, се сещам за Третия райх и дейностите на авторитарни лидери по целия свят, които разгръщат пропагандата, за да ни накарат да видим света по начин, по който иначе не бихме го видели, и затова правят нещата иначе не бихме могли без протест. Един от наистина поразителните примери са геноцидите, които съм изучавал доста. Всеки геноцид – например този, който се е случил в Холокоста, Камбоджа и Руанда – има за цел да спаси света от някакво ужасно зло. Те са силно моралистични дейности. Тези, които участват, са убедени, че се справят добре, когато знаят, че не са. Те не започват оттам; те трябва да бъдат доведени до това положение.

EH: Но тези публични примери не включват хора, които са изолирани. Хората са много способни – и правят – да споделят мнения. Как хората стигат до място, където вярват?

DLS: Е – и това ще звучи парадоксално – хората често са изолирани в групи. Те се обграждат с онези, които утвърждават и засилват своите пристрастия. Това винаги е било проблем, но социалните медии направиха много по -лесно за цели субкултури да се изолират от доказателства, които биха поставили под въпрос техните убеждения.

EH: Президентът е туитвал или говорил изявления, които очевидно не са верни.

DLS: Характерно за авторитарен стил на лидерство е, че волята на лидера определя кое е истина. С други думи, истината е всичко, което водачът твърди, че е истина. Тръмп без съмнение е авторитарен лидер и неговата реторика следва точно този модел.

EH: Какво се случва с човек, който не е сигурен дали му се казва истината? С какви предизвикателства се сблъскват и променя ли това как се държат по отношение на истината? 

DLS: Има два пътя, по които хората могат да поемат. Първият е да бъдат скептични към това, което им се казва. Второто е да потушим съмненията им и да преглътнем всичко, което им се каже, колкото и абсурдно да е. В политиката последователите на политик вероятно ще поемат втория път, а опозицията е склонна да поеме по първия. Идеологическата лоялност оказва огромно влияние върху способността ни да бъдем честни, критични мислители – и това създава проблеми за демокрацията.

EH: Какъв проблем създава за индивида по отношение на стреса? Стресиращо е да се борите с предизвикателство за възприемането на реалността, нали? Все още трябва да преразгледате пейзажа и да решите по кой начин смятате, че е нагоре.

DLS: Ние със сигурност правим нещата по-лесни за себе си, като пием Kool-Aid. Ако можете да се убедите, че лъжите на човек, който има власт над вас, или на когото се възхищавате, или чиято привързаност искате да имате, всъщност са истина, вие се изолирате от психологически конфликт.

Точно това правят поклонниците на политици като Тръмп. Те идеализират лидера и приемат казаното от лидера като вярно по дефиниция. Дори ако лидерът казва неща, които са прозрачно фалшиви – например забележките на Тръмп относно размера на публиката при встъпването му в длъжност, отдадените последователи са склонни да тълкуват забележките му като верни. Да постъпиш по друг начин би означавало да загубиш ценна илюзия. Важно е да се разбере, че политическата ревност често е дълбоко ирационална. Последователите се обръщат към водача за спасение от болките, ужасите и униженията в живота. Това е изключително мощно нещо и не се поставя под въпрос или изоставя лесно.

EH: Има ли някакви признаци, че някой се опитва да ви освети?

DLS: Хората винаги търсят формула; няма такъв. Моят съвет е: Доверете се на вътрешните си чувства. Те не винаги са прави, но трябва да се вземат на сериозно.

EH: Технологиите направиха това много по -трудно. Можем да го използваме например, за да симулираме гласовете на хората и да ни накара да мислим, че са казали нещо, което не са казали.

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。

関連記事

%d人のブロガーが「いいね」をつけました。