Blogブログ

Lumiere Hair&Spa お知らせや日々のブログページです♪

Dålig Musprecision I Mac Os X

Core i5-processorer är lämpliga för hem­videoredigering, vanlig gaming med mera. De finns i både tvåkärniga utföranden med fyra trådar och fyrkärniga utföranden med lika många trådar (alltså utan hyper-threading). Om det inte är alla kärnor som arbetar hårt utan bara några av dem kan Turbo Boost-funktionen hjälpa dem individuellt också.

  • Det är då skivan inte kommer längre än ett litet streck längst upp i vänstra hörnet.
  • Ett bekant problem var när exempelvis musikspelaren kördes samtidigt som ett annat krävande program.
  • Jämfört med den tidigare generationen av produkten använder den 90 % mindre förpackningsplast vilket resulterar i att koldioxidavtrycket under livscykeln minskar med 14 %.
  • NVIDIA Broadcasttar livestreaming, röstchattar och fjärrmöten till en helt ny nivå tack vare kraftfulla AI-funktioner som virtuell bakgrund och brusreducering.

Själva precisionen är dock inte lika exakt som hos Mac, och märks mycket när man ska ändra storlek på fönster och annotera. Pekaren hoppar och klickar fel lite här och där, men inget allvarligt. Så nära men ändå så långt ifrån Mac kan man sammanfatta plattan. Hör och häpna, till och med windows millenium gjorde det som det skulle när jag spelade diverse dataspel. Jag hoppade iofs över Windows Vista, då xp kunde köra spelen med högre fps. Idag kör jag som de flesta det senaste Windows och om något keffar så är det nvidia som trollar. Men Windows, det gör sin grej och än så länge är jag iallafall riktigt nöjd.

Välj Modell

Jag rekommenderar att börja med att stänga av Wake-on-Lan-inställningen i Windows. Gör det ingen skillnad brukar det hjälpa att stänga av den i datorns BIOS/UEFI (vilket är det lilla operativsystem som startas innan Windows). Hybridströmsparläget är som namnet skvallrar om en kombination av strömsparläget och viloläget. Hybridströmsparläget är vanligast på stationära datorer, men dyker ibland även upp på laptops. I hybridströmsparläget sparas en kopia av alla öppna filer och program både på datorns internminne och på hårddisken. Detta resulterar i att det snabbt går att komma igång med sitt arbete när datorn väcks samt att alla öppna filer ändå är i säkert förvar på hårddisken om strömmen skulle brytas. Att starta datorn i felsäkert läge innebär att Windows startas med bara de allra nödvändigaste filerna och drivrutinerna.

vad är windows precision-drivrutiner

Skulle logotypen hinna visas får du försöka igen genom att låta datorn starta upp och sedan stänga av den igen. Kontrollera med den bärbara datorns tillverkare Driversol om det finns stöd för specifika NVIDIA-tekniker.

Inspiron Konfigurering Och Specifikationer Datormodell: Inspiron 7386 Regleringsmodell: P91g Regleringstyp: P91g001

Använd dessa rekommenderade alternativ för att hämta skrivardrivrutiner, installera HP Smart-appen och hitta ytterligare programvara och skrivaruppdateringar. Det kan finnas mer än en drivrutin eller app från HP för din skrivare. Använd den här guiden för att avgöra vilken drivrutin du skall hämta. Kontrollera om din mikrofon fungerar korrekt på ett enkelt sätt. Skrivar- och skanningsdrivrutiner för de flesta HP-skrivare installeras automatiskt när du ansluter USB-kabeln eller lägger till en nätverksansluten skrivare till datorn.

Core i7-processorerna finns i både fyr- och sexkärniga utföranden till stationära datorer, medan det till bärbara datorer även finns tvåkärniga alternativ. Core i7-processorerna använder (till skillnad från Core i5-processorerna) alltid hyper-threading för att få dubbelt så många trådar som kärnor. Jag har aldrig använt den till något annat än till simulatorn. Packade upp den ur kartongen, installerade Steam, Next Level Racings programvara för motion-underredet samt drivrutinerna för ratten/pedalerna. Utöver detta stoppade jag via Steam in Assetto Corsa, Dirt Rally samt Project Cars 2. Trots detta sker det saker inuti Windows som bara inte går att begripa. Allt började med att vi lade en dryg timme på att ställa in alla tre skärmarna på “rätt sätt”.

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。

関連記事

  • 関連記事はございません。
%d人のブロガーが「いいね」をつけました。